RKC Waalwijk ontvangt Fortuna Sittard

WAALWIJK – Vanavond staat om 18.45 uur de wedstrijd RKC Waalwijk – Fortuna Sittard op het programma in het Mandemakers stadion. Na een reeks gemengde resultaten voor beide teams, zullen beide teams graag met de overwinning naar huis gaan.

RKC Waalwijk

In de vorige wedstrijd tegen Feyenoord, in De Kuip, probeerden Geel Blauw punten te scoren tegen Waalwijk. De ploeg van Henk Fraser hield stand en liet Feyenoord niet zomaar passeren. Na de veelbesproken rode kaart voor RKC Waalwijk werd de kans op punten steeds lastiger. RKC Waalwijk bleef vechten tot de laatste minuten en kreeg uiteindelijk in de 84e minuut de 1-0 tegen, die uiteindelijk de eindstand bepaalde. Hoewel Geel Blauw geen punten scoorde, bleek RKC Waalwijk een sterke ploeg. Hiermee hebben ze er vanavond vertrouwen in om de punten thuis te houden tegen Fortuna Sittard.

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft een veranderende tijd achter de rug. In de laatste vier Eredivisiewedstrijden wist de club uit Sittard vier punten te pakken en werd in de kwartfinales van de KNVB-beker uitgeschakeld door FC Groningen. De ploeg van Danny Buijs zal daarom, net als RKC Waalwijk, gemotiveerd zijn om op zaterdag 24 februari een positief resultaat te behalen.

Arbitrage

De leiding van deze wedstrijd is in handen van J. Kooij, met zijn assistenten PJ Inia en HD Flikkert. De vierde official is T. Hardeman en de VAR is DD Makkelie, bijgestaan ​​door AVAR SNV Nanninga.