Rijkhoff blijkt op Carnavalsmaandag een onruststoker van MVV – Voetbal International

Jong Ajax kreeg op Carnavalsmaandag geen kinderen bij MVV Maastricht. Julian Rijkhoff vermomde zich als Amsterdamse belofte om de Limburgse bezoekers, die geen moment in de wedstrijd kwamen, te provoceren. Jong AZ won de andere competitie in de Kook Kampioen Divisie.

Rijkhoff blijkt op Carnavalsmaandag een onruststoker van MVV
© Professionele opnamen

Rijkhoff opende na amper twintig minuten de score. Ook de aanvaller kende geen opbouwproblemen en deed het slecht: 1-0. Zijn eerste doelpunt als prof voor Ajax deed hem verlangen naar meer: ​​vijf minuten later scoorde hij de tweede. Jaydon Banel scoorde. Doelman Romain Matthys kon nog redden, maar Rijkhoff stond op de goede plek. Daarmee was de moeilijkste klus al geklaard, vanaf drie meter was scoren geen uitdaging meer.

Het lijkt erop dat u één of meerdere social media scripts op VI.nl heeft uitgeschakeld. Dit is de reden waarom sociale berichten en liveblogs niet worden geüpload.

Wijzig hier uw instellingen.

Met een pass van Kian Fitz-Jim maakte Nassef Chourak in de tweede helft de eindstand op 3-0, een makkelijke avond voor Jong Ajax. Het team van Dave Vos had ook een sterke opstelling, met ook Anton Gaaei, Ahmetcan Kaplan en Sivert Mannsverk in het team. MVV kende daarbij weinig problemen Snel-wedstrijd.

Nadat dinsdag de Moosvrouw op het Vrijthof is afgebroken en het feest voorbij is, kan de ploeg van Maurice Verberne zich richten op de volgende wedstrijd. Het jonge PSV arriveert komende maandag in De Geusselt, verbeteren is nodig om de plaatsen in de play-offs niet uit het oog te verliezen. Jong Ajax gaat afgelopen vrijdagavond op bezoek in TOP Oss.

Jong AZ won in een wedstrijd met maar liefst vier strafschoppen bij Jong FC Utrecht. Rickson van Hees miste in de eerste helft een doelpunt voor de thuisploeg, Nick Koster scoorde voor AZ. Koster miste de derde elf meter van de wedstrijd en Silas Andersen schoot in de vierde inning voor Utrecht. Omdat Ro-Zangelo Daal er inmiddels 0-2 van had gemaakt, gingen de punten naar Noord-Holland.