Mislukking FC Groningen Alexander Sørloth scoort vier doelpunten tegen Champions League-finalist Real Madrid

Voormalig FC Groningen-speler Alexander Sørloth scoorde zondag vier doelpunten in de wedstrijd van zijn ploeg Villareal tegen Real Madrid. De wedstrijd eindigde op 4-4.

Real Madrid leek de wedstrijd al in de eerste helft te hebben beslist. Na 45 minuten spelen was de stand 1-4, Sørloth scoorde voor rust het enige doelpunt voor Villareal. Na rust bracht de Noorse spits persoonlijk orde op zaken met een hattrick in 9 minuten.

Alexander Sørloth is met nog één wedstrijd te gaan topscorer van La Liga. Door het falen van FC Groningen scoorde hij tussen begin 2016 en de zomer van 2017 slechts 5 doelpunten voor de ploeg van FC Groningen. Noordelijke trots Tot nu toe scoorde hij 23 doelpunten voor Villareal. Hij wordt gevolgd door Artem Dovbyk uit Girona en Jude Bellingham uit Real Madrid met respectievelijk 21 en 19 doelpunten.