De play-offs zijn voorbij voor het gebroken Roda JC na een pijnlijke nederlaag tegen NAC Breda

Vrijdag 17 mei 2024 22:21 uur

» de stentor

PZCDe maand mei werd voor Roda JC een waar sportdrama. Twee weken nadat spelers en fans hun promotie met minuten vierden, eindigde het seizoen op dramatische wijze. De verbrijzelde ploeg van Bas Sibum verloor in Kerkrade met 5-0 van NAC, dat maandag in de heenwedstrijd in Breda al met 3-1 won.

Vrijdag 17 mei 2024 22:20 uur

Grote nederlaag en slecht gedrag van de fans: het seizoen van Roda eindigde pijnlijk

De LimburgerHet seizoen van Roda JC eindigde vrijdagavond slecht tegen NAC. De langverwachte comeback na de 3-1 nederlaag in Breda zat er nooit in. Roda leed in het eigen Parkstad Limburg-stadion een pijnlijke nederlaag: 0-5.

Vrijdag 17 mei 2024 21:34 uur

LIVE-kwalificaties | NAC valt het kapotte Roda JC opnieuw aan, de wedstrijd wordt voor de tweede keer gestaakt

het GelderseNa de nederlaag tegen FC Groningen (2-0) op de laatste speeldag van de Keuken Kampioen Divisie werden de play-offs ook voor Roda JC een drama. De ploeg van coach Bas Sibum verloor maandagmiddag al met 3-1 in het NAC en staat nu met 0-3 achter. Na het derde doelpunt van de bezoekers uit Breda werd de wedstrijd een kwartier stilgelegd nadat teleurgestelde Roda-fans bierglazen het veld op gooiden.

Vrijdag 17 mei 2024 19:50 uur

Brabants DagbladDe maand mei werd voor Roda JC een waar sportdrama. Twee weken nadat spelers en fans hun promotie met minuten vierden, eindigde het seizoen op dramatische wijze. De verbrijzelde ploeg van Bas Sibum verloor in Kerkrade met 5-0 van NAC, dat maandag in de heenwedstrijd in Breda al met 3-1 won.