FC Dordrecht sluit seizoen af ​​met gelijkspel tegen Jong FC Utrecht en treft Emmen in play-offs – DordtCentraal

DORDRECHT – FC Dordrecht stond vrijdagmiddag in de slotwedstrijd van de competitie op sportcomplex Zoudenbalch tegenover Jong FC Utrecht. FC Dordrecht begon met flink wat wisselingen in de basiself. Net als in de thuiswedstrijd aan het begin van het seizoen kwam de ploeg van coach Santoni niet verder dan een gelijkspel tegen het laatste nummer uit de competitie: 1-1. Het doelpunt van FC Dordrecht werd voor rust gescoord door Segecic en Schlichting maakte vijf minuten voor tijd gelijk. De Portugese doelman Biabi maakte zijn debuut voor de Dordtse ploeg. Santoni heeft de helft van zijn basisploeg rust gegeven voor de volgende play-offwedstrijden, die dinsdag om 18.45 uur beginnen voor de Dordtse ploeg met een uitwedstrijd tegen FC Emmen. De terugreis naar huis staat gepland op aanstaande zaterdag 18 mei om 16.30 uur. (Bestandsfoto: Stolk Photography)