SVBO wint van GRC Groningen

VOETBAL – SVBO pakte de volledige overwinning tegen GRC Groningen. Na een 1-0 stand bij rust eindigde de wedstrijd in 3-1 in het voordeel van de thuisploeg.

Een kwartier voor rust opende Reinier de Boer de score en na de onderbreking was het opnieuw De Boer die zijn ploeg met twee doelpunten aanvoerde. GRC Groningen reageerde hierna, maar dat bracht de voorsprong niet meer in gevaar.

Het niveauverschil tussen de onderkant van de 1e Divisie J en de SVBO was simpelweg te groot, herinnerde coach Peter Timmer zich. ”Het was vooral een ingewikkelde wedstrijd waarin we op achterstand hadden kunnen komen, omdat zij een penalty misten. “Toen scoorden we snel en namen we de wedstrijd in handen, dus de overwinning was verdiend.”

Door de overwinning komt SVBO op de vijfde plaats. Aanstaande zaterdag speelt de SVBO als bezoeker tegen PKC’83.