Een meesterlijke eindsprint brengt FC Emmen naar de play-offs

Vrijdag 10 mei 2024 22:04 uur

Dankzij de vierde overwinning op rij plaatste FC Emmen zich voor de promotie-play-off naar de Eredivisie. De Graafschap werd vrijdagavond met 2-1 verslagen in De Oude Meerdijk. FC Dordrecht wacht dinsdag in de eerste ronde.

Waar: Meerdijk in Emmen

» Dagblad van het Noord

Emmen nieuwskaart. Vestigingsnieuws: 52.77252 / 6.94543 Meerdijk

Meerdijk in Emmen

Bradley van Hoeven schiet FC Emmen naar de play-offs voor promotie van de Premier League

RTV DrentheDe inwoners van Emmen kunnen zich opmaken voor een tweeluik tegen FC Dordrecht.

Vrijdag 10 mei 2024 22:01 uur

RTV DrentheEindresultaat FC Emmen – De Graafschap: 2-1 FC Emmen bereikt de play-offs en speelt dinsdag tegen FC Dordrecht. FC Groningen is gepromoveerd. Winst met 2-0 van Roda JC

Vrijdag 10 mei 2024 20:42 uur

FC Emmen draait binnen vijf minuten de rollen om en komt op voorsprong tegen De Graafschap

RTV DrentheFC Emmen – De Graafschap: 1-1 Ook de wedstrijd van FC Groningen tegen Roda JC houden we in de gaten. Ook kunt u de wedstrijd van FC Emmen live beluisteren op Radio Drenthe.

Vrijdag 10 mei 2024 19:48 uur

‘De oefenwedstrijden zijn voorbij’: De Graafschap zal het dinsdag tegen ADO moeten bewijzen

het GelderseNa de 2-1 nederlaag tegen FC Emmen begint De Graafschap dinsdag in De Vijverberg aan de play-off tegen ADO Den Haag. Na een maand ‘oefenwedstrijden’ gaat het nu echt beginnen.

Vrijdag 10 mei 2024 19:29 uur

Plaatst FC Emmen zich voor de play-offs van vanavond? Luister hier live naar FC Emmen – De Graafschap

RTV DrentheMis geen minuut van de KKD-uitslag!

Vrijdag 10 mei 2024 19:22 uur

Middelmatig De Graafschap verliest vlak voor de play-offs op bezoek bij Emmen

Omroep GelderlandDe Graafschap presteerde vlak voor aanvang van de promotie-play-offs over het algemeen matig. De ploeg van Vreman verloor met 2-1 op de Oude Meerdijk in Emmen. De Graafschap oogde kwetsbaar in de eerste helft, toen de thuisploeg vol gas ging.

De Graafschap legt FC Emmen weinig op

Omroep GelderlandDe Graafschap sluit de reguliere competitie af met een bezoek aan FC Emmen. Voor de Doetinchemmers staat er niets meer op het spel. Een goed gevoel hebben bij het ingaan van de play-offs is erg belangrijk. Verschillende routinewerkers krijgen wat rust. Volg hier ons liveblog van deze wedstrijd.

Vrijdag 10 mei 2024 19:17 uur

Haalt FC Emmen de play-offs? Volg de wedstrijd tegen De Graafschap via ons liveblog

RTV DrentheFC Emmen kan zich vanavond plaatsen voor de play-off. Ook de wedstrijd van FC Groningen tegen Roda JC houden wij in de gaten. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Vrijdag 10 mei 2024 19.00 uur

FC Emmen plaatst zich voor de promotie-play-off. Lees hier ons liveblog

Dagblad van het NoordenDankzij de vierde overwinning op rij plaatste FC Emmen zich voor de promotie-play-off naar de Eredivisie. De Graafschap werd vrijdagavond met 2-1 verslagen in De Oude Meerdijk.