Eerste overwinning in de Kieskeurig L’Arcade Administration Cup, de leider wint opnieuw

Kieskeurig nam de hele wedstrijd het initiatief en werd beloond met een voorsprong die ze tot het einde wisten vast te houden. Ondanks de overwinning kan Kieskeurig degradatie niet meer ontlopen.

De leider wint opnieuw

Leaderfietsvoordeelshop.nl won de wedstrijd tegen VHC Jongens BV met 3-1. Tien minuten voor tijd was het nog 1-1, maar de koploper wist nog twee keer te scoren, met winst en behoud van de voorsprong tot gevolg. VHC Jongens BV verliest door nederlaag de derde plaats.

Andere wedstrijden

Ondanks puntenverlies tegen Gardentwins wisten De Heertjes de voorsprong gelijk te trekken en vast te houden. Schildersbedrijf Mol had ook bovenaan kunnen eindigen, maar dan met een gelijkspel tegen Reyez! Ze wisten slechts één punt te scoren. Dat was niet genoeg voor de overwinning. In de wedstrijd Energy Trust – Rijkspolder won Energy Trust met 11-6. Tien minuten voor tijd was de wedstrijd al beslist en eindigde de wedstrijd op 7-2. Rijkspolder wist nog vier keer te scoren, maar niet genoeg om gelijk te spelen of te winnen. FC Atlas won met 8-3 van bestegelijkssites.nl. Halverwege de speelronde stond het al 7-0. Door de overwinning pakt FC Atlas de derde plaats af van VHC Jongens BV