Titel uit zicht voor Liverpool 2-2 tegen West Ham United | RTL Nieuws

Liverpool verloor de uitwedstrijd tegen West Ham United. De ploeg van Jürgen Klopp bleef in Londen steken op 2-2. De Premier League-titel raakt door het puntenverlies steeds verder uit zicht.

Liverpool won slechts één van hun laatste vijf competitiewedstrijden. Na het gelijkspel staat de club derde met 75 punten. Dat is één punt minder dan Manchester City, dat twee wedstrijden minder heeft gespeeld. Arsenal staat aan de leiding met 77 punten.

Klopp, die volgend seizoen waarschijnlijk wordt vervangen door Feyenoord-coach Arne Slot, had tegen West Ham United een basisplaats voor aanvoerder Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch. Gakpo keerde terug na afwezigheid tegen Everton vanwege de geboorte van zijn zoon.

Jarrod Bowen zorgde in de eerste helft voor de 1-0 voor de thuisploeg. Andrew Robertson kwam aan het begin van de tweede helft op gelijke hoogte met een pass van Luis Díaz. Gravenberch was daarna meerdere malen gevaarlijk. Liverpool kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van Tomas Soucek na een schot van Cody Gakpo, maar Michail Antonio kopte West Ham een ​​kwartier voor tijd op voorsprong en maakte de gelijkmaker.

Liverpool probeerde het derde doelpunt te scoren. Harvey Elliott was vlakbij. Zijn schot raakte de lat.