Koploper Willem II haalt in de laatste minuut een punt bij MVV | RTL Nieuws

Willem II pakte in de laatste minuut een punt bij MVV. De koploper van de Keuken Kampioen Divisie kwam in Maastricht pas in de verlenging gelijk: 1-1.

Na het gelijkspel heeft Willem II 74 punten. Roda JC, vrijdag gelijkgespeeld tegen De Graafschap (1-1), heeft 3 punten minder. Nummer 3 FC Groningen heeft 67 punten en speelde een wedstrijd minder. MVV is nummer 7 in de eerste divisie.

Ondanks het verschil in de tussenstand was MVV in de eerste helft de betere ploeg. In het bijzonder toonde Dailon Livramento zich met een reeks gevaarlijke acties. De aanvaller maakte er in de elfde minuut ook nog 1-0 van. Na een snelle tegenaanval legde Nicky Souren de bal neer, waarna Livramento eenvoudig kon scoren.

Willem II oogde na rust gevaarlijk dankzij onder meer Jeredy Hilterman en invaller Jeremy Bokila, maar MVV-doelman Romain Matthys had een antwoord op de weddenschappen. Livramento kreeg nog mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden. In blessuretijd scoorde Hilterman de gelijkmaker, 1-1.