5e klasse A: SVO Buytenpark verrast, ook DVC wint

In Leiden behaalde SVO Buytenpark een goed resultaat door Football Factory te verslaan. DVC bleef tegen SVV aan de goede kant van het scorebord staan ​​en DVV Delft werd zwaar verslagen door Hazerswoudse Boys.

Tekst: Roland van der Linden

Voetbalfabriek – SVO Buytenpark

Na een spannende en vooral turbulente wedstrijd behaalde SVO Buytenpark een 1-2 overwinning. In de dertiende minuut maakte Jordy Gomes de stand op 0-1. Pas na de doelpuntenwisseling wisten de Leidse studenten de gelijkspel te scoren: 1-1. SVO Buytenpark herstelde zich goed en scoorde in de 57e minuut de 1-2. Erkan Sensoy (foto) kreeg een rode kaart, maar SVO Buytenpark leverde de overwinning niet op.

DVC-SVV

In het duel tussen de twee spelers met een laag profiel werd de rust bereikt met de stand op het scorebord: 0-0. Tien minuten na rust stond DVC met tien man na een rode kaart voor Lorenzo Lamers. Dat deerde de Delftse club, die blijk gaf van veel karakter en vechtlust, niet. Acht minuten later zette Martijn Verheij DVC op een 1-0 voorsprong. De thuisploeg bleef de beste ploeg en pakte de punten.

Hazerswoudse Boys – DVV Delft

DVV Delft deed niet mee tegen Hazerswoudse Boys. Door de turbulente resultaten begon de reis naar huis met een zware 9-0 nederlaag.