‘s-Gravendeel tegen OHVV opgepakt – Hoeksche Waard Nieuws

De wedstrijd ‘s-Gravendeel – OHVV duurde slechts negenendertig minuten, toen scheidsrechter Moussaoui de wedstrijd afsloot. Door de behandeling van zijn kuit kon hij de race niet voortzetten.

‘s-Gravendeel begon vrolijk. Er werd meteen druk uitgeoefend toen OHVV de bal had. De eerste goede kans was voor Zoey Hoogwerf. Hoogwerf kopte binnen na een pass van Dejan Bislimi. De daaropvolgende OHVV-aanval vormde wel een gevaar. Jonathan Francisca kon uit het niets Jimmy Waasdorp aanvallen en de ‘s-Gravendeel-doelman kon nipt redden met zijn been.

‘s-Gravendeel had veel balbezit in de OHVV-helft, waardoor ze in de drieëntwintigste minuut op voorsprong kwamen. Perrie Huisman kwam het strafschopgebied binnen en werd neergeslagen. Moussaoui aarzelde geen moment en wees naar de strafschopstip. Aanvaller Levi Vugts zag als eerste zijn strafschop gered door Roy de Ruiter, maar Vugts wist na de rebound het net te vinden, 1-0.

Even later kreeg Vugts dankzij goed werk balbezit, maar om de een of andere reden kon hij niet goed balbezit krijgen om af te ronden. Zoey Hoogwerf, die later balbezit nam, schoot naast het doel. Toen gebeurde het in de negenendertigste minuut, toen Moussaoui de wedstrijd stillegde omdat hij naar zijn kuit greep. Na de behandeling bleek dat hij niet meer kon spelen.

De wedstrijd wordt op een nader te bepalen datum hervat of overgespeeld. Ervan uitgaande dat het eerste het geval is.

Volgende week is er een belangrijke wedstrijd in 4F, daarna reist ‘s-Gravendeel af naar Oud Beijerland voor de wedstrijd tegen Zinkwegse Boys. De starttijd op Sportpark Beijerse Polder is 15.00 uur.