Telstar valt voor FC Dordrecht

Koeman en Christos Giousis bleven na rust in de kleedkamer en hun wisselspelers waren Joey Houweling en Cain Seedorf. Telstar bleef in de tweede helft zoeken naar de gelijkmaker en kreeg kansen via Danzell Gravenberch en Youssef El Kachati. In de laatste fase wordt de witte leeuwen via Thomas Oude Kotte en Mees Kaandorp (die Overtoom verving).

Telstar ging voor alles of niets toen ook Quinten van den Heerik zijn opwachting mocht maken. De 1-1 hing in de lucht, maar het werd 2-0. Rocco Robert Shein scoorde het beslissende doelpunt dat het lot van Telstar bezegelde. Telstar blijft op de zeventiende plaats in de Eerste Klasse.

Telstar-configuratie: Koeman (Houweling/46); Kruver, Apau, Koswal, Plat, Oude Kotte; Overtoom (Kaandorp/32), Van de Loo (Van den Heerik/78); El Kachati (Tahiri/84), Gravenberch, Giousis (Seedorf/46)