🎥 Charles De Ketelaere heeft niet veel tijd nodig om het net te vinden en is klaar voor opnieuw een mooi seizoen bij Atalanta – Voetbalnieuws

Charles De Ketelaere hoopt opnieuw een mooi seizoen te beleven bij Atalanta. Het duurde slechts enkele minuten voordat de Rode Duivel in een vriendschappelijke wedstrijd scoorde tegen AZ Alkmaar.

Vorig seizoen was onvergetelijk voor Charles De Ketelaere. Met veertien goals en elf assists in alle competities droeg de Rode Duivel onder meer bij aan de eindzege in de Europa League.

Geselecteerd door Domenico Tedesco om deel te nemen aan Euro 2024, had de voormalige Club Brugge-speler weinig speeltijd in het grote toernooi.

Charles De Ketelaere scoort in een vriendschappelijke wedstrijd tegen AZ Alkmaar

De 23-jarige aanvallende middenvelder bleef daardoor fysiek behoorlijk fris en keerde snel terug naar Atalanta om zich voor te bereiden.

Afgelopen zaterdag stond de club uit Bergamo tegenover AZ Alkmaar. In deze wedstrijd mocht Charles De Ketelaere rond het uur invallen.

En het kostte hem slechts een paar minuten om het net te vinden, met een kopbal tegen de verre paal. De stand was 1-2 (uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een gelijkspel, 2-2). Het seizoen begint goed voor CDK.