SC Heerenveen behaalt de volgende overwinning op training; Dordrecht wordt…

SC Heerenveen wist ook de oefenwedstrijd tegen Dordrecht te winnen. De ploeg van Robin van Persie won met 4-1 in sporthal Hege Simmerdyk.

SC Heerenveen begon sterk aan de oefenwedstrijd in Joure. De ploeg dicteerde de wedstrijd en kwam in de elfde minuut op een 1-0-voorsprong dankzij een doelpunt van Simon Olsson. In de 26e minuut maakte Oliver Braude er met een schot in de bovenhoek 2-0 van, terwijl Daniel Karlsbakk er bij rust 3-0 van maakte met een strafschop.

Na de pauze verscheen er een geheel nieuwe SC Heerenveen op het veld, met uitzondering van doelman Andries Noppert. Na ongeveer een uur spelen maakte Tim Receveur er 3-1 van, maar het was Dimitris Rallis die profiteerde van een snelle tegenaanval en de finale op 4-1 maakte.

SC Heerenveen opstelling eerste helft: Noppert; Braude, Kersten, Bochniewicz, Köhlert; Van Ee, Olsson, Brouwers; Nunnely, Karlsbakk, Sahraoui.

SC Heerenveen opstelling tweede helft: Noppert; Hall, Ali, Mulder, Rovers; Jesaja, Oostra, Smans; Rallis, Nicolaescu, Al-Saed.