Oefenwedstrijd RKHSV-MVV: 1-5

De tweede oefenwedstrijd van MVV Maastricht voor het nieuwe voetbalseizoen eindigde met een 5-1 overwinning voor de ploeg van trainer Edwin Hermans. De RKHSV van de 3e Divisie bood goede weerstand op het plakkerige veld, waar de stormachtige wind een dominante rol speelde. Bij rust was de stand 2-0 dankzij doelpunten van Özgür Aktas (27e minuut) en Rayan Buifrahi (41e minuut). Na de thee, toen MVV de hele ploeg had vervangen, vielen doelpunten in de 48e minuut (eigen doelpunt), in de 71e minuut (Tim Zeegers) en in de 78e minuut (Marko Kleinen).

MVV opstelling eerste helft: Romain Matthys, Özgur Aktas, Wout Coomans, Andrea Librici, Lars Schenk, Ayman Kassimi, Saul Penders, Bryan Smeets, Camil Mmaee, Rayan Buifrahi, Ferre Slegers.

MVV 2e helft opstelling: Joren op de Beeck, Simon Francis, Milan Hofland, Tim Zeegers, Djairo Tehubyuluw, Max Sangen, Marko Kleinen, Stan van Dessel, Robyn Essajas, Vital Kakesa, Louis van de Guchten,