De heren B1 van Oliveo Handbal eveneens ongeslagen kampioen – Reclame Pijnacker-Nootdorp | Telstar online

Sport
389 keer gelezen

Op zondag 16 juni speelde HB1 zijn laatste wedstrijd op het veld. Het ging over het kampioenschap. Oliveo was nog steeds ongeslagen en wist de ongeslagen status vast te houden met een 19-15 overwinning op HVV/Saturnus Leiden. Zo werd het herenteam kampioen in de Eerste Klasse en vierde dit met enthousiasme.

Op zondag 23 juni nam HB1 met andere Oliveo-teams deel aan een internationaal toernooi in Heerle, Noord-Brabant. Het was spannend tot het einde. De laatste wedstrijd was tegen Kras/Volendam. Na het laatste fluitsignaal was de stand 12-11 voor Oliveo, waarmee het herenteam onder leiding van coaches Max IJszenga en Justin van Wingerde de ongeslagen winnaar van de groep werd.

De heren C1 bereikten zaterdag de finale in de strijd om de felbegeerde Beker van Zuid-Holland. Helaas was het Schiedamse Ventura iets sterker met 22-21 en won van Ruud Adema Bokaal. De tweede prijs ging naar Pijnacker.

Op zaterdag 29 juni sluit Oliveo Handbal haar succesvolle seizoen af ​​met het Zijlijntoernooi en een gezellige barbecue voor leden en vrijwilligers. De organisatie van het Handbalkamp draait al op volle toeren en de voorbereidingen voor het volgende seizoen zijn in volle gang.

Winnaar van de HB1 groep met HA1 op het veldtoernooi in Heerle. (foto Mandy)