Overtuigend Feyenoord Onder 21 wint voorjaarstitel tijdens doelpuntviering

Feyenoord Onder 21 heeft vanmiddag officieel het voorjaarskampioenschap gewonnen. In Varkenoord versloegen de Rotterdammers nummer drie SC Cambuur Onder 21 met 5-0. De doelpunten werden gescoord door Nesto Groen, Joep van der Sluijs (beiden tweemaal treffer) en uittredend aanvoerder Sem Valk. Fabiano Rust kon het U-21-team uit een penalty nog een doelpunt bezorgen, maar hij kon niet vanaf de stip scoren. Door de overwinning eindigt Feyenoord Onder 21 met 33 punten en een doelsaldo van +23.

Vanwege het voorjaarskampioenschap speelt de ploeg van Melvin Boel nog één wedstrijd om absoluut kampioen te worden van de O21 Divisie 1-competitie. In die wedstrijd staat Feyenoord Sub 21 tegenover FC Twente/Heracles Academy Sub 21. Hoogstwaarschijnlijk wordt de wedstrijd gespeeld. op zaterdag 8 juni.

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Feyenoord ONE. FR-Fans doet verslag van de wedstrijd.

Opstelling Feyenoord Sub21

Berger; Arnaud, Valk(C), De Blok, Candelaria; Hokke, Kleijn, Van der Sluijs; Rais, Groen, Rust.