Geen directe toepassing van maatregelen voor het gehavende Zwammerdam

Derde divisie A (zaterdag) – Afgelopen zaterdag ging Zwammerdam voor een triple tegen het sterke RKDES om wederom een ​​seizoen in de derde divisie veilig te stellen. De groenhemden konden deze missie echter niet succesvol volbrengen, de thuisploeg won met 3-0, en aangezien concurrent DoCoS in TAVV wist te winnen moet Damme zich nu opmaken voor de p/d series.

Kort daarna analyseerde Zwammerdam-coach Erwin van der Zee de wedstrijd: “Vandaag waren we genoodzaakt om wat aanpassingen te doen vanwege diverse blessures en schorsingen. De ploeg heeft hard gevochten, maar uiteindelijk bleek dat het niet genoeg was om alleen te staan. Natuurlijk is er hoop dat TAVV een resultaat boekt tegen DoCoS, maar dat zat er ook niet in. Dit is voor ons een zeer teleurstellend einde van de reguliere competitie, maar zo zijn de verschillen in deze competitie erg klein en. We eindigden net aan de verkeerde kant van de lijn. Tegen RKDES had er ook meer op het spel gestaan. De wedstrijd was in evenwicht, maar vlak voor de rust verloren we uiteraard met 1-0 is een onaangenaam moment. Bij de rust hadden we het gevoel dat we echt weer in de wedstrijd konden komen, maar in de tweede helft kregen we snel twee doelpunten tegen. Toen brak er iets in ons en konden we de wedstrijd niet meer omdraaien. Kom pas op 8 juni weer in actie (Zwammerdam speelt in de tweede ronde van de play-off tegen de winnaar van Zwartewaal en PPSC, SN), waardoor verschillende spelers hier kunnen herstellen van wat pijntjes. en daar. Opnieuw is de teleurstelling groot, maar vanaf volgende week gaan we ons volledig richten op de play-offs”, besluit Van der Zee.

RKDES- Zwammerdam 3-0 (1-0) 45. 1-0, 52. 2-0, 55. 3-0.

Zwammerdam basisopleiding: Groenen, R. de Bruin, Van Dorp, Van Asselt, T. de Bruin, M. van Vliet, Kremer, Bons, J, Van Vliet, Jansze, Woudenberg.