Feyenoord U21 behaalt zege op De Graafschap;…

Feyenoord Sub 21 speelde vandaag de competitiewedstrijd tegen De Graafschap Sub 21. Een 1-3 overwinning betekent uitstekende gevoelens voor het vervolg van de competitie. Nummer 2 FC Groningen gelijk.

Feyenoord Onder 21 kwam zaterdagmiddag voor het eerst op achterstand tegen de Gelderse ploeg. De Rotterdammers maakten er na rust 1-1 van. In de blessuretijd wisten de Rotterdammers echter wel orde op zaken te stellen tegen het stugge De Graafschap.

Feyenoord scoorde nog tweemaal, waardoor de eindstand 1-3 werd. Van der Sluijs scoorde tweemaal, terwijl Groen eenmaal het net vond.

Opstelling Feyenoord O21: Van Sas, Read, Valk, De Blok, Candelaria, Hokke, Kleijn, Van der Sluijs, Slory, Groen, Sauer.

Wissels Feyenoord O21: Berger, Arnaud, Giersthove, Plug, Zaal, Sliti, Rust.