RTV Maastricht – MVV maakt geen kans op bezoek bij De Graafschap

MVV leed vrijdagavond een duidelijke nederlaag. Nummer twee De Graafschap was met 3-0 te sterk.

MVV had het vrijdagavond duidelijk niet. Aanvallend was de ploeg van Maurice Verberne tandeloos.

Nadeel
Na een half uur kwam De Graafschap op voorsprong. Verdediger Fortes versloeg MVV-speler Buifrahi en kopte vakkundig de hoek in: 1-0.

Geen mogelijkheid
Na rust speelde MVV beter voetbal, met meer initiatief. Dat leverde geen grote kansen op. De Graafschap besliste halverwege de tweede helft de wedstrijd. Yadir kopte van dichtbij binnen: 2-0. Kort daarna schoot Van Gilst de bal in het dak van het doel: 3-0.

Negende
Door de nederlaag staat MVV negende en op de laatste plaats die hen recht geeft op de play-offs. Rivalen Emmen en Helmond Sport, die hen volgen met respectievelijk twee en drie punten, ontmoeten elkaar maandag. MVV speelt de laatste twee speelrondes tegen Jong AZ en VVV.