FC Groningen speelt in de promotiewedstrijd gelijk tegen Willem II

FC Groningen speelde vrijdagavond met 1-1 gelijk in de promotiewedstrijd tegen Willem II.

In de eerste helft stond FC Groningen vooral in het veld van Willem II, maar ondanks enkele kansen stond de stand bij rust op 0-0.

Tegen alle verwachtingen in kwam Willem II na een hoekschop op voorsprong. Enkele minuten later wist Jorg Schreuders de stand gelijk te trekken. Dat was het eindresultaat,

Met nog twee speelrondes te gaan in de Keuken Kampioen Divisie staat FC Groningen op de derde plaats met 71 punten. Het verschil met Willem II bedraagt ​​vier punten. Roda JC, de andere kandidaat voor directe promotie, heeft 1 punt meer dan FC en staat op 72 punten.

Volgende week speelt FC Groningen tegen Telstar. FC Groningen speelt thuis hun laatste wedstrijd tegen Roda JC.