“Hij vraagt ​​altijd om respect, maar…”

Het Spaans Sport Hij is niet blij met het gedrag van de Real Madrid-aanvaller na de Clásico tussen FC Barcelona (3-2). De Catalanen kwamen dankzij een doelpunt voor de tweede keer in de tweede helft op voorsprong, maar doelpunten van Lucas Vázquez en Jude Bellingham bezorgden de thuisploeg alsnog de overwinning. Vinícius, belangrijk met een doelpunt en een assist, kon het niet laten om Fermín te treffen.

FC Barcelona had zondagavond iets op te lossen. Een paar dagen eerder zat de formatie van de coach totaal verkeerd. FC Barcelona verloor met 1-4 en viel voortijdig in het miljardenbal. Veel tijd om te huilen hadden de Blaugranas niet, want een paar dagen later stond de uitwedstrijd tegen Real Madrid al op het programma.

Het artikel gaat verder onder de video.

Bij aanvang van de wedstrijd in Madrid bedroeg het verschil tussen de aartsrivalen al acht punten in het voordeel van Real, waardoor de bezoekers wisten wat ze moesten doen om kans te blijven maken op de titel: winnen. Dankzij de goal van Fermín in de tweede helft leken ze op weg. De jonge middenvelder werd gek na zijn doelpunt. Hij rende naar de posters, stond op met beide armen naar de zijkanten uitgestrekt, wat de Real Madrid-fans provoceerde. Terwijl ze wegliep, draaide ze zich even om en kuste hem. Barçaembleem. FC Barcelona en Fermín konden echter niet lang van het leiderschap genieten. Een paar minuten later was het weer gelijk en Bellingham gaf Real in blessuretijd zelfs de volle beloning.

De Engelsman vierde zijn doelpunt zoals hij het hele seizoen heeft gedaan: tegenover zijn fans en met zijn armen naar de zijkanten uitgestrekt, een beetje zoals Fermín deed na zijn doelpunt. De vergelijking was snel gemaakt in X. Hij dacht dat het Bellingham was.iemand schrijft als ondertiteling foto’s hierboven van het juichen van Fermín en Bellingham. De tweet bleef niet onopgemerkt door Vinícius. De Braziliaanse aanvaller reageert met een lachende pop. Sport Ik kan daar niet zo om lachen. De Braziliaan eist altijd respect van rivalen en fans, maar na het winnen van de Klassieker leerde hij de les van een slechte vriend te zijnschrijf het midden.