Willem II vecht voor gelijkspel in Maastricht: 1-1

8676

Willem II verspeelde vanavond in Maastricht twee waardevolle punten in de strijd om promotie. In extremis maakte Hilterman er 1-1 van, een doelpunt dat aan het einde van de wedstrijd beslissend zou kunnen zijn.

MVV speelde in de eerste helft beslist beter dan Willem II en de Tricolores gingen met een 1-0 achterstand de rust in. Topscorer van de club, Dailon Livramento, maakte na een zeer trefzekere tegenaanval het doelpunt voor de Maastrichters. Willem II was er trots op dat de achterstand bij rust nog maar één doelpunt bedroeg.

Willem II zette in de tweede helft meer druk, maar creëerde nog steeds geen grote kansen. In de 93e minuut scoorde Jeredy Hilterman opnieuw een cruciaal doelpunt, waardoor Willem II volgende week promoveerde. Maar zoals bekend staan ​​de Tricolors niet tegenover de mindere rivaal in Tilburg: FC Groningen.