Een twijfelachtige beslissing verhindert de overwinning van Feyenoord Onder 21 in de belangrijkste wedstrijd

Koploper Feyenoord U21 speelde in de hoofdwedstrijd gelijk tegen nummer twee FC Groningen U21: 1-1. De Rotterdammers wisten dankzij een doelpunt van Jayden Slory in de veertiende minuut al op een 0-1-voorsprong te komen, maar moesten vlak voor rust de 1-1-voorsprong slikken. Twijfelachtige timing zorgde ervoor dat Feyenoord Onder 21 een zuiver doelpunt ontzegde. Nadat Fabiano Rust de 1-2 liet glippen, werd hij aangevallen door de doelman van FC Groningen Onder 21. In plaats van het doelpunt toe te staan, toonde de scheidsrechter de doelman een rode kaart en een vrije trap voor de Rotterdammers.

Ondanks het gelijkspel heeft Feyenoord Onder 21 het voorjaarskampioenschap volledig in handen. De voorsprong op de Groningers bedraagt ​​één punt en minimaal drie punten op de derde De Graafschap Onder 21.

FR-Fans deden live verslag van de wedstrijd.

Opstelling Feyenoord Sub21

Van Sas; Lezen, Valk (C), De Blok, Candelaria; Hokke, Hal; Groente; SLory, Rust, Sauer.