SDV Barneveld oppermachtig in aanval – Barneveldse Krant

Lammert Roossien is er al weken mee bezig. De aanvaller scoorde ook zijn doelpunt tegen Be Quick.

BARNEVELD

Dit seizoen was SDV Barneveld aanvallend zwak. De afgelopen weken was het precies het tegenovergestelde. Tegen Be Quick werd de derde overwinning op rij, rijk aan doelpunten, behaald. Door de 0-4 in Groningen kwam de SDVB tot maar liefst dertien doelpunten in de laatste drie wedstrijden.

De lat voorkwam dat Rico Kuijt in de vijftiende minuut scoorde. Kort daarna scoorde Zakaria el Biyar. “We hadden het een paar minuten moeilijk, daarna werden we sterker aan de bal en waren ze er niet meer bij betrokken”, glimlachte Dick Kooijman, die de ploeg waarschuwde zichzelf niet te onderschatten. “Wees snel is heel…