Bekijk hoe Min op briljante wijze de 2-0-zege van RKC boekte bij AZ – Voetbal International

David Min staat centraal in de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en AZ. De Nederlandse aanvaller maakte in Alkmaar al het eerste doelpunt, maar maakte daarna op miraculeuze wijze de 0-2 voor RKC.

Al na drie minuten scoorde Min zijn eerste doelpunt van de middag. De focus lag echter op zijn tweede doelpunt, dat hij vlak voor rust scoorde. Een verkeerde pass van Yukinari Sugawara belandde voor de voeten van Min, die meteen doorhad dat AZ-doelman Matthew Ryan ruim voor zijn doel stond. Min aarzelde niet, hij schoot van net voorbij de middenlijn en scoorde.

Het lijkt erop dat u één of meerdere social media scripts op VI.nl heeft uitgeschakeld. Dit is de reden waarom sociale berichten en liveblogs niet worden geüpload.

Wijzig hier uw instellingen.

Zo ging RKC met een 0-2 voorsprong de rust in in Alkmaar. De Waalwijkers kunnen de punten goed gebruiken, want bij een overwinning klimt de ploeg van Henk Fraser terug naar de vijftiende plek en haalt daarmee Excelsior in.