RTV Maastricht – Vierde overwinning op rij voor MVV; aanraking voor de concurrent

Vierhonderd MVV-fans keken naar de overwinning van MVV tegen FC Emmen op een groot scherm in de bedrijfshal van het stadion. In Drenthe werd het 1-3.

En hiermee leverde MVV een directe linkspass af op Emmen, dat een directe kanshebber is voor de play-offs. Zonder Maastrichtse fans in het stadion mochten zij niet meedoen. Als aanvulling verzamelden zich vierhonderd fans bij de Geusselt, die tegen een kleine vergoeding de wedstrijd mochten bekijken. Geld toegevoegd aan het ingezamelde bedrag in een poging de club te redden.

Emmen met voordeel
Die fans zagen Emmen na een half uur op voorsprong komen. Besuijen schoot vanaf ongeveer halverwege het veld de 1-0 binnen.

Ga terug
Na rust scoorde MVV’s in vorm zijnde man Mart Remans de gelijkmaker. Vanaf zo’n 25 meter passeerde hij de bal achter de Emmen-doelman. Drie minuten later zette Livramento MVV op voorsprong met opnieuw een afstandsschot. MVV hield stand in Emmen en besliste de wedstrijd in extra tijd, toen aanvoerder Souren de bal over de doelman passeerde.

Goede deal gedaan
Door de overwinning staat MVV achtste en FC Emmen, met nog vier wedstrijden te gaan, vier punten verwijderd in de race om het laatste play-offticket.