Atalanta verspeelt 3 punten in strijd om CL-tickets | RTL Nieuws

Atalanta heeft 3 punten verloren in de strijd om tickets voor de Champions League. Oranje verloor met 2-1 van Cagliari.

Atalanta opende in de 13e minuut de score dankzij Gianluca Scamacca, maar Tommaso Augello maakte drie minuten voor rust gelijk, 1-1. Nicolas Viola scoorde het winnende doelpunt van Cagliari in de 88e minuut, 2-1.

Marten de Roon speelde de hele wedstrijd voor Atalanta, terwijl Hans Hateboer en Teun Koopmeiners na rust werden gewisseld. Mitchel Bakker kwam in de 46e minuut van de bank en schoof in de slotfase weer in de ploeg.

Atalanta staat op de zesde plaats met 50 punten. Nummer 4 Bologna heeft nog 8 punten, maar heeft wel één wedstrijd meer gespeeld. Volgend jaar spelen de vier beste teams in de Champions League. Cagliari staat nu 4 punten boven de degradatiezone.