Unitas (zaterdag) haalt het maximale uit Dordrecht

7 april 2024 om 14:32 uur

Voetbal

Dordrecht Zaterdag won Unitas met 1-0 van Wieldrecht. “In “een snelle wedstrijd”, waarin we op bijzonder moeilijk terrein stonden, hebben mijn jongens opnieuw laten zien dat ze de kunst van het voetbal beheersen. Wij hadden de volledige controle over de wedstrijd”, aldus Unitas-coach Othman Bouchaten.

Wieldrecht – Unitas (zaterdag) 0-1

De bezoekers waren het grootste deel van de wedstrijd de betere ploeg. Unitas slaagde er in de eerste helft echter niet in om het eerste doelpunt te scoren. Vlak voor rust leek het mis te gaan toen Wieldrecht een penalty kreeg toegekend, maar Owen Verduijn wist de bal te redden.

Na de pauze bleef Unitas de dominante partij. Uiteindelijk was het Gido Rottink die er 0-1 van maakte voor de bezoekers, die niet opgaven.

Dankzij de overwinning staat Unitas elfde in de 3e klasse C (zaterdag), terwijl Schoonhoven, momenteel achtste, volgende week op bezoek komt.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?