Dordrecht wint thuis opnieuw van De Graafschap, ook ADO pakt drie punten

FC Dordrecht

Voetbal

FC Dordrecht won thuis opnieuw van De Graafschap. Na vier thuisnederlagen op rij tegen de Doetinchemse club werd er nu met 2-1 gewonnen en staan ​​ze nog steeds op de vierde plaats in de Keuken Kampioen divisie.

Het was een knaller in de eerste vijftien minuten. Met een prachtig schot scoorde Ilias Sebaoui het eerste doelpunt (1-0), maar vier minuten later maakte hij dankzij een slimme kopbal van Ralf Seuntjens opnieuw gelijk (1-1).

Dylan Mbayo leek de thuisploeg opnieuw op voorsprong te brengen, maar zijn schot belandde op de paal.

In de tweede helft werd het weer interessant: Mathis Suray maakte er met een schot in de verre hoek 2-1 van, waarna Korede Osundina nog een kans kreeg om er 3-1 van te maken, maar net iets over schoot.

ADO verslaat Cambuur

ADO Den Haag, de nummer vijf van de eerste divisie, pakte op speeldag 33 eveneens drie punten. De ploeg van de Bosniër Darije Kalezic won op bezoek bij SC Cambuur met 2-0.

Henk Veerman verbrak de betovering van ADO in de 50e minuut met een omhaal. Het tweede doelpunt van de middag viel in de extra tijd en werd gescoord door Dhoraso Klas.