Fietsvoordeelshop neemt de leiding in de L’Arcade Administration Cup

VHC Jongens had geen sympathie voor Rijkspolder/Steakhouse Marrakesh en won maar liefst met 11-0. Kees Overtoom scoorde een nette hattrick voor VHC Jongens, maar Jasper Bakker wist nog vaker te scoren. De verschillen op het strand tussen de nummers drie en zes blijven echter minimaal: FC Atlas (nummer drie) heeft slechts twee punten meer dan nummer zes Rijkspolder/Steakhouse Marrakesh.

Leader Energy Trust stond de hele wedstrijd achterop tegen het sterk opererende bestegelijkssites.nl. Na 18 minuten stond debentegelijkssites.nl al op een 3-0 voorsprong en verspeelde de voorsprong niet meer. In de slotfase scoorde de koploper twee doelpunten op rij, maar daar bleef het bij. Debesevergvelijkingssites.nl won deze wedstrijd met 4-3.

Fietsvoordeelshop.nl dankt zijn leidende positie vooral aan Carlo Olijhoek. Hij scoorde vijf doelpunten voor zijn team en deed dat opeenvolgend. In de laatste minuut wist Robin Hillegers voorfietsvoordeelshop.nl ook nog te scoren, waardoor de nieuwe koploper deze wedstrijd met 6-0 won.

Kieskeurig herstelde zich goed van een 4-1-achterstand tegen de Gardentwins, maar stond wederom met lege handen. Bij de stand 4-3 beslisten twee doelpunten van Mitchel Smeding (hij zou in deze wedstrijd in totaal vier doelpunten maken) deze wedstrijd. Uiteindelijk wonnen de Gardentwins met 8-4.

In de competitie tussen de onderste zes teams is Sta Op Stoel Alkmaar/Bak Ecommerce de nieuwe leider dankzij oud-leider Reyez. met 3-2 te winnen. Thomas Bak scoorde tweemaal voor Sta Op Stoel Alkmaar en ook Roy van der Roest scoorde opnieuw.

Het verfbedrijf Mol klimt naar de tweede plaats na een overtuigende 4-1 overwinning op De Heertjes/Albino Trouwringen 1. Na vijf minuten stond het verfbedrijf al op een 2-0 voorsprong en gaf die voorsprong niet meer uit handen. Het verschil tussen de koploper en de nummer vier is echter klein (slechts drie punten).