Droomdebuut van voormalig Groninger Abraham in Zweden – Voetbal International

Paulos Abraham beleefde een droomdebuut als speler voor IFK Göteborg. De aanvaller van FC Groningen scoorde achttien minuten in de wedstrijd.

Abraham kwam in de 84e minuut in het veld en scoorde het eerste doelpunt voor Göteborg. Hij ging vakkundig om de doelman heen en maakte uiteindelijk de finish. Met zijn doelpunt maakte hij de nederlaag van de Zweedse club draaglijker, die uiteindelijk met 1-4 verloor.

Het lijkt erop dat u één of meerdere social media scripts op VI.nl heeft uitgeschakeld. Dit is de reden waarom sociale berichten en liveblogs niet worden geüpload.