Zegereeks heren BMHV gaat door in Groningen – BaarnscheCourant.nl

26 maart 2024 om 8:03 uur

Hockey

GRONINGEN Ze staan ​​stevig op de derde plaats in de tweede divisie, met het oog op de top van het klassement. Ook dit weekend maakte de BMHV Heren Categorie 1 geen fouten.

De start tegen Groninger Studs was twee keer erg intens. Twee minuten in de wedstrijd scoorde de alerte Gijs Stevens na een rebound. En vanaf het begin van het tweede kwart waren er drie passes nodig voordat de bal weer in het doel terechtkwam. Nu was Roeland van der Wiele de beroemde man, nadat Emiel Tegelberg hem op maat serveerde. Vlak voor rust scoorden de Groningse studenten met een strafcorner de gelijkmaker.

In de tweede helft kwam Baarn meer onder druk te staan. Verdedigers Tijs Aarsen en Bas Harmsen werkten strafcorners steeds goed weg, Kjell Korfage redde op de doellijn en doelman Bob Alberts maakte een belangrijke redding. In de slotfase scoorde Jordy Derks de bevrijdende 1-3.