Spivo DS1 baant zich een weg naar overwinning in Volley Next Dordrecht DS3 – Reclame Nissewaard | Grote Nissewaard

Sport
173 keer gelezen

Dordrecht – In een spannende uitwedstrijd tegen Volley Next Dordrecht DS3 maakte Spivo DS1 een geweldige comeback en pakte de overwinning in een spannende wedstrijd van vijf sets. Ondanks een moeilijke start en enkele uitdagingen onderweg, slaagde Spivo DS1 erin te bewijzen dat ze een zeer verenigd team zijn en hun tegenstander te overwinnen.

De eerste set begon lastig voor Spivo DS1, waarbij ze niet goed in hun spel kwamen en de passes niet onder controle konden houden. De dames konden de aanval van Volley Next Dordrecht DS3 niet breken, wat resulteerde in een 20-25 nederlaag.

In de tweede set bleef Spivo DS1 op achterstand, maar beetje bij beetje begon het tij te keren. Dankzij een sterke reeks opslagen van Sabine van der Kuil en een goede teamspirit wisten zij de set met 25-23 te winnen.

Ondanks een slechte start en enkele matige passingen gaf Spivo DS1 in de derde set niet op. De dames keerden onder meer terug in de set met een indrukwekkende reeks services van Willianne Tigelaar. Hard werken, sterke aanvallen van Raisa Dragiç en goede verdediging resulteerden in een spannende strijd waarin Spivo DS1 twee setpunten verspeelde. Waar 2 aanvalsfouten uiteindelijk resulteerden in een 26-28 nederlaag.

In de vierde set begon Spivo DS1 langzaam zijn ritme te vinden. De ontspanning keerde terug in het team en het aanvallende spel werd gevarieerder. Ondersteund door een prachtige reeks diensten van Henriëtte Tigelaar en de ‘Topper van de Competitie’, Raisa Dragiç.
Treffers van Sabine van der Kuil en Sara Bloemhof brachten het momentum terug, terwijl aanvoerder Alicia Mijnans verraste met prachtige passes, perfect bediend door spelmaker Willianne Tigelaar. Uiteindelijk won Spivo de set met overtuigende 25-20.

In de beslissende vijfde set toonde Spivo DS1 zijn vastberadenheid en was de tactiek duidelijk. Na een kleine achterstand wisten zij de leiding te nemen en met een fantastische aanval van hun aanvoerder op een prachtige set van Willianne Tigelaar wonnen de dames uiteindelijk met 15-10.

Het was een lastige wedstrijd, maar Spivo DS1 maakte een goede comeback en pakte de overwinning. Het team bedankt het publiek voor hun steun en kijkt met vertrouwen uit naar de volgende uitdaging tegen Donki Sjot DS1, de huidige nummer 1 op de ranglijst. Kom volgende week naar De Den Oert voor een spannende wedstrijd en er wordt ook een Kinderdag georganiseerd.