Sliedrechtse Anique Bakker naar het Nederlands kampioenschap turnen – Het Kompas Sliedrecht

18 maart 2024 om 11:36

Sport

SLIEDRECHT Tijdens de landelijke halve finale damesturnen, die plaatsvond op zaterdag 16 maart op sportcomplex T-Kwadraat in Tilburg, kwam Anique Bakker uit in de tweede seniorendivisie. Anique begon goed met een knappe vierde plaats op sprong en Anique pakte de eerste plaats op balk, waarmee ze zich verzekerde van een plek in de apparaatfinale. In de algemene proef behaalde Anique de tiende plaats. Doordat hij dit seizoen goede punten behaalde in de competitie, plaatste hij zich voor het NK.

Stephany Koppelaar heeft goede oefeningen gedaan in de 2e jeugddivisie. Hij eindigde op de tiende plaats en behaalde de zesde plaats in het bruggedeelte. Helaas kwam Stephany tekort in het klassement om door te gaan naar het Nationaal Kampioenschap.

De Nationale Kampioenschappen Allround vinden dit jaar plaats op zaterdag 20 april. De apparaatfinales zijn op zondag 21 april. Al deze wedstrijden worden gehouden op de sportcampus in Den Haag.