Herenstrijd HC Voorne tegen Dordrecht eindigt in nederlaag – Reclame Hellevoetsluis | grote hellevoet

Sport
115 keer gelezen

Hellevoetsluis – De confrontatie tussen HC Voorne H1 en promotiekandidaat Dordrecht H1 werd een uitdaging voor de thuisploeg. Coach Stan Levels besloot een meer aanvallend spelplan te hanteren, afwijkend van zijn gebruikelijke defensieve aanpak, om Dordrecht te verrassen. Ondanks solide verdediging bleef de stand na het eerste kwart 0-0.

In het tweede kwart opende Dordrecht de score, gevolgd door een tweede doelpunt in het derde kwart na een succesvolle strafcorner. Voorne hield echter stand en wist dankzij Lucas Waardenburg de achterstand terug te brengen naar 1-2. Dit gaf hoop aan het lokale team en het initiatief keerde terug in hun voordeel.

In het laatste kwart bleef Voorne vechten, ondanks vermoeidheid en toenemende druk vanuit Dordrecht. Beide ploegen kregen kansen, maar het was Dordrecht dat in de laatste 30 seconden een velddoelpunt scoorde, waardoor de eindstand 1-4 werd in het voordeel van de bezoekers.

De basiself van Voorne bestond uit Daan Mes (doelman), Hugo Osinga, Joep van de Nieuwenhuijse, Sebastiaan Baanen, Guido Osinga, Luuk Rosenquist, Stef Beker, Lucas Waardenburg, Matthijs Roos, Koen van der Vlugt en Duco ter Braak, met invaller Daniël de Ruiter, Sybrand Bijkerk, Tom Meijer en Ivo Vuijk.

Hoewel de inzet van Voorne bewonderenswaardig was, eindigde het duel voor de thuisploeg in een teleurstelling. De getoonde moed en het aanvallende initiatief boden echter perspectief voor toekomstige wedstrijden.