FC Groningen overwinning in de laatste seconde

FC Groningen wist maandagavond in de laatste seconde te winnen dankzij een kopbal van Marvin Peersman. De stand was 2-3 tegen het jonge PSV in Eindhoven.

Na een moeizame start scoorde Johan Hove na twintig minuten het eerste doelpunt van Groningen. Dit was ook het resultaat van de rust.

De tweede helft begon direct met een doelpunt van Jong PSV. Groningen kon weer starten en kwam op voorsprong na een eigen doelpunt van PSV’er de Jong Jiménez. In de slotfase bereikten de Eindhovenaren hetzelfde niveau.

In de laatste seconde van de verlenging wist Marvin Peersman met een kopbal de overwinning voor FC Groningen te scoren.

Door de overwinning klimt FC Groningen naar de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie met 24 punten na 29 wedstrijden. Groningen speelt op 1 april een herstelwedstrijd tegen FC Emmen.

FC Groningen speelt vrijdag 15 maart de thuiswedstrijd tegen De Graafschap.