Juve valt voor Napoli, de jonge Belg is de schlemiel

Internazionale kan maandagavond de voorsprong in de top van de Serie A verder uitbouwen. De Nerazzurri zagen hun eerste achtervolger zondagavond een pijnlijke nederlaag lijden. Juventus verloor in de slotfase van titelverdediger Napoli, met een pijnlijke rol voor een jonge Belg.

In een evenwichtige eerste helft kopte Vlahovic bij de eerste kans van de wedstrijd naast en die misser zou voor Juventus een regelrechte klap zijn. Het doelpunt werd vlak voor rust gescoord door de andere ploeg. Kvaratskhelia nam slim een ​​eenmalige voorzet en wist Napoli op voorsprong te zetten.

Dramatische vervanger van Nonge

Juventus moest dus aan de slag en zocht na rust naar de gelijkmaker. Ook Massimiliano Allegri wendde zich voor deze zoektocht tot Joseph Nonge Boende. Onze 18-jarige landgenoot mocht een kwartier voor tijd Miretti vervangen en enkele minuten later scoorde hij de gelijkmaker.

Chiesa ontving de bal op de rand van de zestiende en versloeg Meret met een laag schot. Maar uiteindelijk zou het opnieuw misgaan voor Juve, met een pijnlijke rol voor Nonge, pas bij zijn tweede optreden in de Serie A.

Juventus doet het slecht in de strijd om de titel

Twee minuten voor tijd ging hij op de enkel van Osimhen in het gebied staan ​​en na een tussenkomst van de VAR belandde de bal op de stip. Osimhen ging achter de bal staan ​​en zag zijn elf meter stilvallen, maar Raspadori kon als eerste bij de rebound komen en maakte er 2-1 van.

Een harde les voor Nonge en vooral slecht voor Juventus. Als Inter maandagavond wint, staan ​​ze al vijftien punten voorsprong bovenaan. Dankzij de overwinning stijgt Napoli naar de zevende plaats en gaat het stukje bij beetje op zoek naar Europese tickets.