Wisselspelers completeren comeback Feyenoord • Finale tegen NEC op 21 april

Antwerp kan voor de derde keer in vijf jaar de Beker van België winnen. De ploeg van coach Mark van Bommel bereikte de finale ten koste van KV Oostende, waar rivaal Union is. Antwerp was in de heenwedstrijd tegen de tweede divisie niet verder gekomen dan 1-1. Het werd een overtuigende 3-0 overwinning in het eigen Bosuilstadion.

Antwerp, met Vincent Janssen en Owen Wijndal in de basis, kwam na iets meer dan een kwartier op voorsprong. De Fransman George Ilenikhena schoot van dichtbij raak nadat een uit een hoekschop genomen bal met wat geluk voor zijn voeten belandde. Tien minuten later stond het 2-0, nadat Zeno Van Den Bosch langs doelman Brent Gabriël kopte. Jurgen Ekkelenkamp viel in de 70e minuut in voor Antwerp, wat Ilenikhena in de finale opnieuw een doelpunt opleverde.