Feyenoord U21 heeft spijt van gemiste kansen en lijdt voor het eerst puntenverlies in de voorjaarscompetitie

Feyenoord Onder 21 heeft vanmiddag voor het eerst puntenverlies geleden in de Voorjaarscompetitie O21 Divisie 1. De ploeg van Melvin Boel kwam in Varkenoord tegen het onderste NEC Onder 21 niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Vooral in de eerste helft kregen de Rotterdammers veel kansen, waarin het voordeel duidelijk zichtbaar was. Zo schoot Jaden Slory na een minuut op de lat en Milan Hokke miste zijn poging op de middenlijn.

Aan het einde van de wedstrijd waren er nog twee momenten waarop Feyenoord Onder 21 een penalty claimde, maar deze niet kreeg. In de slotseconden kreeg Slory nog de mogelijkheid om er 1-0 van te maken, maar de binnenkant van de paal voorkwam dat de Rotterdammers scoorden. Door dit puntenverlies kan FC Groningen Onder 21 de leiding overnemen van Feyenoord Onder 21 en een verschil van twee punten creëren als zij de resterende wedstrijden winnen.

De wedstrijd werd live uitgezonden op Feyenoord ONE. FR-Fans hebben de wedstrijd live verslagen.