LEEF | Oud-PSV’er Duarte blesseert FC Eindhoven tweemaal namens FC Groningen | Kampioen Kookdivisie

90′

FC Eindhoven verliest met 0-3 van Groningen

Het bezoekersgedeelte, met uitverkochte kaarten, viert de overwinning op Eindhovense bodem. De blauwwitten konden vanmiddag nauwelijks een vuist maken en stonden bij rust met 0-3 voor dankzij twee prachtige goals van Laros Duarte.

90’+4′

Einde van de tweede helft

84′

Evan Rottier wordt vervangen door Pjotr ​​Kestens

82′

Thom van Bergen wordt vervangen door Kristian Strömland Lien

82′

Leandro Bacuna wordt vervangen door Thijmen Blokzijl.

80′

Kans voor Lieder, die de bal middenschouder naast het Groningse doel legt. FC Eindhoven kan geen vuist maken tegen deze Groningers, die sinds de winterstop in de voorgaande zes wedstrijden slechts twee doelpunten tegen kregen.

76′

Luciano Valente wordt vervangen door Rui Mendes

76′

Marvin Peersman wordt vervangen door Tika de Jonge

74′

Gele kaart voor Mart Lieder

71′

Jasper Dahlhaus wordt vervangen door Sven Simons

71′

August Priske wordt vervangen door Mart Lieder

70′

0-3 GOAL van Laros Duarte!

70′

0-3 voor de gasten

Een afstandsschot van Duarte is in de tweede corner te krachtig voor doelman Brondeel.

64′

0-2 GOAL van Laros Duarte!

64′

0-2 voor Groningen

Laros Duarte scoort. Goede pass vanaf de achterkant van Groningen, El Bouchataoui loopt niet mee met zijn man en het centrum van FC Eindhoven blijft open.

62′

Dyon Dorenbosch wordt vervangen door Maarten Swerts

62′

Justin Ogenia wordt vervangen door Tibo Persyn

60′

Persyn en Swerts komen zo de ploeg van FC Eindhoven binnen dat er de laatste tien minuten geen kansen ontstaan.