FC Groningen wint met ruime marge

FC Groningen heeft zondagmiddag de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven met ruime voorsprong gewonnen. Het werd 0-3.

Bij rust stond het 0-1. FC Groningen besliste de wedstrijd in de tweede helft met nog twee doelpunten.

Na twintig minuten spelen wist Luciano Valento na een fraaie aanval te scoren. FC Groningen had het voordeel en op een afgekeurd doelpunt tegen Eindhoven na wegens buitenspel bleef de stand bij rust 0-1. In de tweede helft had Eindhoven meer balbezit, maar groot gevaar vormde dit niet voor Groningen. Het was Laros Duarte die nog tweemaal scoorde voor Groningen.

FC Groningen staat na 25 wedstrijden op de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie met 44 punten. FC Groningen heeft in de competitie een wedstrijd minder gespeeld. Aanstaande vrijdag speelt FC Groningen thuis tegen Helmond Sport.