Fortuna Be Quick wint van Flakkee

Afgelopen zaterdag speelde Fortuna Be Quick eindelijk de tweemaal afgelaste wedstrijd tegen rode lantaarnhouder Flakkee uit de eerste helft op het Sportpark de Koorenaar in Goudswaard.

Tim van Groningen liet in de 1e minuut al zien dat de bezoekers geen kanonnenvlees wilden zijn, maar tegen Fortuna Be Quick-doelman Kevin Poldervaart wist hij zich geen raad met de enorme scoringskans. De mannen van afwezige coach Pascal Hoek; Leo Tol herstelde zich snel en met enige vaardigheid hield Flakkee-doelman Dennis Breen zijn doel vrij. Halverwege de eerste helft verspeelde Marvin Born een goede kans voor Flakkee en moest zijn teamgenoot Mees Vroege zijn doelman over de doellijn helpen na een uitdaging van Jacco Vink.

Amper twee minuten na de onderbreking kwamen de thuisploeg al enigszins gelukkig op voorsprong toen Thomas van Peperstraten een voorzet vanaf rechts nam die met een verrassende curve in het doel verdween: 1-0. In de 77e minuut raakte Darwyn Pennock doelman Dennis Breen, maar de vallende bal werd opgevangen door de oplettende Jacco Vink en trof het lege doel: 2-0. In de finale behaalde Jacco Vink opnieuw een welverdiende 3-0 overwinning door een voorzet van Johan Bestebreur effectief af te ronden.

Wilt u elke avond op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf u dan hier in om onze gratis nieuwsbrief te ontvangen.