Video | ADO Den Haag – De Graafschap recensie met Jari Vlak: “Vandaag was niet goed” en Darije Kalezic: “Sommige spelers waren niet fris”

ADO Den Haag boekte vrijdagavond in eigen stadion een teleurstellend resultaat tegen De Graafschap. Al ging het de afgelopen weken beter, met twee overwinningen en een gelijkspel. Maar tegen de Achterhoekers verloren ze nipt: 1-2.

Na twaalf minuten voetbal stond de thuisploeg al op achterstand dankzij een doelpunt van de 21-jarige Rio Hillen: 0-1. In de 23e minuut kwam ADO Den Haag opnieuw op gelijke hoogte door een strafschop van Lee Bonis: 1-1. Met nog ruim een ​​kwartier te gaan was het Jesse van de Haar die ADO Den Haag in rouw bracht: 1-2.

Na de wedstrijd spraken we met Jari Vlak en Darije Kalezic.

ADO bezet nu de tiende plaats in het klassement met 15 punten uit 12. Het verschil met koploper Helmond Sport kan oplopen tot twaalf punten. De volgende wedstrijd is de KNVB Beker aanstaande dinsdagmiddag (21.00 uur) thuis tegen SC Cambuur. Vrijdagavond 1 november komt de Keuken Kampioen Divisie weer in actie. ADO Den Haag reist vervolgens af naar Eindhoven om het om 20.00 uur op te nemen tegen lokaal FC.

Uitgever: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Interviews: Rob Blankenstein