Noa Lang legt uit wat hij naar de camera riep na zijn doelpunt voor PSV tegen PSG

Rian Rosendaal22 oktober 2024, 23:34

Laatst bijgewerkt: 23 oktober 2024, 07:20 uur

Noa Lang scoorde dinsdag voor PSV tegen Paris Saint-Germain en keek meteen in de camera achter het doel. Kort daarna legt de doelpuntenmaker van de Eindhovenaren uit wat hij precies zei en waar de zin vandaan kwam.

”Noano is de slechter. Het moet uitgelegd worden”, zegt journaliste Hélène Hendriks. Ziggo Sport aan het begin van het interview. De aanvaller schreeuwde deze zin naar de camera na zijn doelpunt tegen PSG. Bovendien maakte Lang dezelfde handgebaren als zaterdag tegen AZ.

“Het is maar een zin uit mijn nieuwe nummer”, legt Lang uit. ”Het nieuwe nummer heet Schade”. Hendriks vertelt niet in detail over het nummer en vestigt de aandacht op de 0-1 van Lang in de eerste helft van de wedstrijd in het Parc des Princes.

“Ja, dat hebben ze goed gedaan”, analyseert Lang, die vervolgens zijn mening geeft over het optreden van PSV in Parijs. ”Je weet dat je af en toe onder druk staat en dat het een team van wereldklasse is. Soms moet je dus geluk hebben. Maar ik ben trots op het team.”

PSV had het vooral in de beginfase lastig en moest zich al snel terugtrekken. ”We moesten de storm overleven en ik moest Hakimi een stukje volgen. Iedereen heeft zijn taak en moet zijn man volgen. En dan maken ze automatisch fouten, en dat zie je bij mijn doel.”

“Na de pauze was het alleen maar overleven”, herhaalt Lang nogmaals. ”Met Guus Til hebben we nog steeds honderd procent kans, maar verder was het een kwestie van overleven. Maar dat is geen schande. We kregen ook kansen om meer te scoren. We hebben het moeilijk gehad, maar we mogen ook trots zijn. Wij verdienen het echt.”

Tenslotte wijst Hendriks op Langs ‘dikke been’. ”Het is eigenlijk iets dikker, ja. Maar dat hoort erbij”, aldus de buitenspeler, die scoorde voor PSV en na rust werd vervangen door Peter Bosz.