PSV wint van Valencia, maar het duo is geblesseerd, stelt Lang

ismaël saibari

Voetbal

In een bomvol Philips Stadion boekte PSV zaterdagavond een trainingszege op Valencia CF. Bij rust was de eindstand al: 2-1.

Beide PSV-doelpunten werden gescoord door Ismael Saibari. De Marokkaanse middenvelder scoorde zijn eerste doelpunt na een uitstekende steekbal van Malik Tillman, zijn tweede doelpunt kwam na een fraaie dribbel in het strafschopgebied van Valencia.

Valencia eindigde vorig seizoen als negende in de Spaanse competitie.

Blessureproblemen

Ondanks het goede resultaat kijkt PSV-trainer Peter Bosz niet met goede gevoelens terug op de wedstrijd. Hij zag twee van zijn spelers geblesseerd vallen en moest ingrijpen toen Noa Lang zich liet provoceren.

Na zes minuten viel Mauro Júnior met een kennelijke hamstringblessure op het veld, kort nadat Olivier Boscagli vanwege schouderklachten moest worden gewisseld. Over de ernst van de verwondingen is nog niets te zeggen.

Bovendien verklaarde Lang zich negatief. Nadat hij een klap kreeg van Hugo Duro, reageerde de vleugelspeler fel en stond hij oog in oog met de aanvaller van Valencia. Na een kort emotioneel moment kreeg Lang de gele kaart voor zijn reactie.

Het duel met Valencia was de laatste oefenwedstrijd van PSV in deze voorbereiding: op zondag 4 augustus spelen de Eindhovenaren tegen Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal.