FC Utrecht wint en verliest in interessant tweeluik met…

FC Utrecht voltooide vanmiddag een tweeluik met de Franse club RC Lens. In de eerste wedstrijd wonnen ze met 2-1, in de tweede helft verloren ze met 4-5.

In de eerste oefenwedstrijd waren vooral kernspelers als Jens Toornstra, David Min en Nick Viergever betrokken. Lens kwam in de 35e minuut op voorsprong, Angelo Fulgini opende de score. Vlak voor rust reageerde Toornstra: de middenvelder stond op het punt vanaf zijn eigen helft te schieten en verraste de doelman: 1-1.

Een kwartier voor tijd kwamen Can Bozdogan, Noah Ohio en Rafik El Arguioui binnen voor Alonzo Engwanda, David Min en Zidane Iqbal. In de finale kwam Utrecht dankzij Siebe Horemans alsnog op voorsprong en won de eerste wedstrijd met 2-1.

In de tweede game was de score veel hoger. Voor Utrecht scoorden Anthony Descotte, Ivar Jenner, Adrian Blake en Isac Lidberg. Uiteindelijk verloren ze met 4-5.