De Westlandsploeg doet mee, maar verliest van ADO Den Haag

Een half uur voor schema, om 18.00 uur, klonk het fluitsignaal voor de wedstrijd van de dag. Nee, niet Nederland tegen Engeland. We hebben het over Westlands Team tegen ADO Den Haag. Na twee speelhelften kon ADO Den Haag met de overwinning het veld Hoge Bomen in Naaldwijk verlaten.

In de 6e minuut van de wedstrijd komt het team van Westlands op voorsprong. De Bruijn ziet zijn kans en schiet van dichtbij: 1-0. Lang duurt de pret niet, want drie minuten later krijgt nieuwe aanwinst Van der Sloot genoeg ruimte en schiet de bal gecontroleerd richting de verre hoek. Is hetzelfde. De Haagse ploeg krijgt tot aan de rust veel kansen, maar de bal gaat er niet in.

Vrijwel direct na aanvang van de tweede helft komt ADO Den Haag op voorsprong. Dijkhuizen scoort en de stand is 1-2. Het duurde tot de 88e minuut voordat Hagenezen de voorsprong uitbreidden. Maasland scoort het derde doelpunt voor ADO Den Haag.