Strijen behaalt broodnodige overwinning op Lekkerkerk |

Strijen won de thuiswedstrijd tegen Lekkerkerk met 2 – 0. Punten zijn hard nodig voor Strijen om de play-offs te ontwijken.

In de 20e minuut scoorde Aaron Peres Maria door een prachtige opzet van Sjoerd van de Pers de 1-0. In de 90e minuut zorgde een prachtige vrije trap van Sjoerd van de Pers voor de eindstand 2-0.

Uitstekend spel van junior Koen van Eekelen in de basiself en invallers Calvin Vermaas en Laurent Batenburg van Strijen JO19-1. Speler van de wedstrijd Sjoerd van der Pers, die al de helft van de tijd in het team van zijn vriend Strijen 3 speelde en daarna schitterde in de 90 minuten van Strijen 1. Aanstaande zaterdag speelt Strijen de belangrijke wedstrijd tegen LMO Rotterdam. Aanvang 15:00 uur op Smeetslandseweg 11 in Rotterdam